C-track – autoblogi

C-track on autoblogi, jonka nimi tulee suoraan englanninkielestä. C-track elikkäs Car Track on autojen seuraamiseen ja muutenkin autoihin liittyvä blogi, jossa keskitytään oikeastaan kaikkeen mikä autoihin liittyy. Meikäläisen nimi on siis Oskari ja olen jo pidemmän aikaa haaveillut omasta blogistani. Toivottavasti löydät näiltä sivuilta edes jotain mielenkiintoista, nyt kun olet tänne asti päässyt. Ja ilmeisesti pidät autoista, koska olet sillä hakusanalla todennäköisesti tänne ilmestynyt.

Autot ovat olleet aina meikäläisen kiinnostuksen kohde numero yksi. Itse en sitä muista, mutta 70-luvun puolessa välissä kun kiinnostukseni on mitä ilmeisimmin alkanut, olen luetellut jokaisen automerkin ja kenties mallinkin ihan tuosta vaan. No pitää kyllä todeta että tuolloin autot olivat erittäin tunnistettavissa olevia jos verrataan niitä tämän päivän autoihin. Vähemmästäkin menee sekaisin ainakin meikäläisen mielestä.

Kehityksen myötä autoilu on saanut ihan uusia vakiolaitteita ja ajoa helpottavia juttuja. Ei varmasti enää mene kauan kunnes voidaan jo ihan surutta antaa auton ajaa itsekseen pidempiäkin matkoja. Muistaakseni luinkin tässä erään artikkelin, jossa kehuttiin että auto ajoi itsekseen jo useamman sadan kilometrin matkan paikasta a- paikkaan b. Jotenkin tuo tuntuu hurjalta, mutta näinhän ne asiat etenevät lähes kaikkien uusien asioiden osalta. Usein ne tuntuvat hurjilta, mutta kun katsotaan tilannetta vaikka kymmenen vuoden päästä niin asia onkin aivan toisin.
Pyrin pysymään autoilussa erittäin hyvin kartalla ja pidän tietenkin autourheilusta ihan laidasta laitaan. Formula ykköset ovat meikäläiselle se ykköslaji, mutta tulee tietenkin seurattua mm. Rallin MM-sarjaa ja oikeastaan kaikkea jota ajetaan neljällä pyörällä. Itse en järkyttävästi ole autoropausmiehiä, eli en itse korjaile juurikaan autoja. Tiedän ja tunnistan kyllä auton moottorin osat ja niin pois päin, mutta olen suosiolla jättänyt korjaukset ja niiden tekemiset ihan ammattilaisille.

C-track autoblogi pureutuukin erilaisiin asioihin autoalalla ja aivan laidasta laitaan. Monenlaista asiaa tulee harrastettua myös autojen osalta, mutta ei se suinkaan koko elämäni ole vaan elämään kuuluu paljon muutakin. Ja hyvä niin, sillä ei elämä pelkkää autoilua ole. Blogissa tarjolla on myös erilaisia juttuja omasta elämästäni ja perheestäni ja siitä mitä kaikkea tulee töiden ohella tässä elämässä tehtyä.

Pysy mukana ja laita palautetta tulemaan jos haluat tietää jostain asiasta enemmän tai joku tietty autoiluun kuuluva asia kiinnostaa juuri sinua. Innostus autoja kohtaan on isoa ja sitä se varmasti tulee olemaan myös jatkossa.