Luksusautot maailmalla

Jokainen autonomistaja haaveilee taatusti uudesta ja upeasta autosta. Harvoin auton ostaja tekee sijoituksen kun kyseessä on uusia auto ja tuntuu että saman tien kun auton ajaa autokaupasta ulos, sen hinta laskee. Poikkeuksena tietenkin vanhemmat autot joiden arvo voi jopa nousta.

Vaikka ajan itse pari vuotta vanhalla Volvolla, niin ainahan se kiinnostaisi omistaa jokin luksusauto tai edes päästä ajamaan sillä. Kuten oheisesta Youtube-videosta voidaan havaita, maailmalla on todella huikeita luksusautoja.

Ensimmäisenä esittelyssä on Maybach Excelero, jonka huippunopeus on jopa käsittämättömät 351 km/h. Oikeastaan sitä nopeutta ei pääse ajamaan kuin radalla, mutta muutenhan auto on todella upea. Kakkosena on legendaarinen Lamborghini, jollaista olen joskus Italiassa päässyt ajamaankin. En ihan tuollaista mikä kuvissa on, mutta hieman vanhempaa. Toki tuollainenkin kelpaisi.
Bugatti on ollut pitkään yksi luksusmerkeistä ja nykyään sen omistaa Volksvagen. Rolls Royce puolestaan on yksi aikamme legenda ja samaa voidaan sanoa myös Bentleystä, joka on tehnyt jo pitkään luksusautoja.

Mercedes Benz on merkki joka on arkinen, mutta samalla se tekee myös todella upeita autoja luksuskäyttöön. Samaa voisi sanoa myös Jaguarista, joka on tunnettu pitkään eleganttina autona. BMW on myös yksi näistä merkeistä jotka saavat mielen hyrräämään samoin kuin Ferrari. Punainen Ferrari ja perunamaa, niinhän se sanonta menee? Myös Porsche tunnetaan yhtenä luksusmerkkeinä eikä ihme, sillä sen tekemät autot ovat laadukkaita ja muutenkin upeita.

Millä autolla sinä ajaisit jos saisit valita ihan minkä tahansa? Nykyään erilaisia luksusautoja on todella paljon ja yksi mielenkiintoisimpia on varmasti Teslan sähköauto, joita näkee ihan Suomessakin liikenteessä. Ihan en ehkä itse Suomessa kovin kallista autoa hankkisi, mutta kivahan niitä olisi kokeilla.

Jos rahalla ei olisi mitään väliä, voisihan sitä ostaa vaikkapa auton jonka hintalapussa on seitsemän lukemaa eikä ensimmäinen luku välttämättä ole ykkönen tai edes kakkonenkaan. Mielestäni se on kuitenkin autosta jopa liikaa, ei kai mikään auto oikeasti ole miljoonien ja taas miljoonien eurojen arvoinen vaikka se kuinka hyvä olisikin? Tiedän että joillekin ei mikään riitä, mutta pakkohan ne rajat on jossain olla. Toki jos sillä rahalla ei olisi mitään väliä, niin voisihan sitä ajaa vaikkapa mahdollisimman kalliilla autolla? Itse olen ihan tyytyväinen nykyiseen autoon, vaikka voisinkin sen jo kohta vaihtaa hieman uudempaan, niinpä niin. Vaimo ei tietenkään tästä ole mitenkään iloinen, mutta väsytystyö on jo aloitettu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *